Menu

60. výročí Faber 2015

11. červen 2015 byl velmi důležitým dnem pro nás všechny. V tento den se před šedesáti lety narodil FABER a zahájil tím rozvoj průmyslu v oblasti kuchyňského odsávání.

FABER byl založen ve Fabrianu 11. června 1955, kdy Abramo Galassi založil Faber Plast, společnost specializující se na plasty a syntetické pryskyřice. Právě on vyrobil první digestoř: revoluční zařízení, které změnilo navždy způsob, jakým lidé používají svou kuchyni.

Za ta léta FABER představil kuchyňské digestoře celému světu, vytvořil z Fabriana centrum výroby digestoří a hraje klíčovou roli v rozvoji italského průmyslu.

thumb historie 2Dnes, po šesti desetiletích růstu a úspěchu, vyrábí FABER, který se v roce 2005 připojil k Franke Group, téměř tři miliony digestoří ročně a působí na 4 kontinentech, se 7 továrnami v 7 různých zemích. Tento růst pokračuje a bezesporu přináší nový, důležitý rozvoj pro všechny regiony světa.

Technologie, výzkum a chuť zlepšit kvalitu ovzduší jsou klíčovými prvky, které byly spojeny se společností od doby, kdy byla založena. Naše zaměření na kuchyňské odsávání přineslo značce FABER úspěch po celém světě a nepřestává inspirovat značku v budoucích inovacích.

Máme v plánu oslavit tento důležitý milník řadou speciálních akcí, které se budou konat souběžně se světově nejdůležitější událostí pro průmysl a podnikání: Expo 2015.

 

Oslavy šedesáti let inovací FABER

Oslava byla započata projektem "La Cucina di Confine" probíhajícím s Elle Decor Italia. Tato speciální expozice naší digestoře Faber Arkea je naplánována až do 15. června v osmi výkladních skříních obchodního domu Rinascente na náměstí Piazza Duomo v Miláně.

Od konce června do října se FABER představí na Art Design Box, přímo vně Expo 2015, na výstavišti Rho v Miláně, prostřednictvím 20-ti kuchyňských show, které odhalují všechna tajemství italské kuchyně. Od tradičních pokrmů ke zdravé výživě, od dezertů po Street Food: série těchto společenských akcí se zabývá všemi aspekty italské kuchyně.

historie 1Od července do října budou výstavy "Expo in Città" zahrnovat také Faber Street Food akademii. Tento obsáhlý program v 10 lekcích naučí vše, co je třeba vědět o některých ze světově nejznámějších a nejoblíbenějších Street Foods.

Na oslavu šedesáti let inovací FABER zahájí limitovanou edici verzí některých z našich nejúspěšnějších digestoří, včetně modelů Veil, Arkea a Jolie, s novým unikátním vzhledem, který je hodný tohoto milníku v historii naší společnosti.

Našich prvních šedesát let nám přineslo velký úspěch a mezinárodní prestiž. Tento úspěch by nebyl možný bez silné spolupráce a podpory našich obchodních partnerů, kterých si velmi vážíme.

Věříme, že budeme pokračovat ve společném úsilí, abychom společně dosáhli dalších významných milníků.

Nahoru